Renault Talisman Estate

Een stoere voorkant, gespierde flanken en de elegante uitstraling maken de Renault Talisman Estate onweerstaanbaar. De opvallende lichtsignatuur en de chromen grille en de fraaie 18 of 19 inch lichtmetalen wielen weerspiegelen zijn persoonlijkheid. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Talisman Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen en daarna nooit meer uit te stappen.

Slank en elegant. Het profiel van de Renault Talisman Estate nodigt uit om in te stappen. Bekijk de auto van binnen en van buiten. En stel ‘m samen zoals u wilt. Het ruime interieur van de Renault Talisman Estate biedt een ongekende bewegingsvrijheid. Deze auto laat u herontdekken wat comfort is. Benieuwd? De TALISMAN Estate wordt gedreven door technologie. Ontdek Multi-SENSE® en 4CONTROL®: twee geavanceerde technologieën waarmee u elk detail van de Renault Talisman Estate aanpast aan uw rijstijl.

De Renault Talisman Estate heeft alle bochten onder controle. Het 4CONTROL®-onderstel met meesturende wielen berekent de draaicirkel van de wielen 100 keer per seconde en past deze automatisch aan voor een unieke wegligging. Het systeem vergroot uw rijsenstatie door extra stabiliteit en een snellere respons op uw rijstijl.

Met de 4CONTROL®-vierwielbesturing heeft de Renault Talisman Estate een bijzonder kleine draaicirkel voor een Estate. De meesturende achterwielen zorgen ervoor dat u zonder moeite elke draai kunt maken.

Het Renault Multi-SENSE®-systeem geeft de Talisman Estate verschillende karakters. Met de draaiknop selecteert u eenvoudig uw gewenste stand: Comfort, Sport, Eco, Neutraal en Persoonlijk. Zo lijkt het alsof u meerdere auto’s in één heeft. U kiest de rijbeleving die past bij uw stemming.

Inruilvoorstel?

Met 4CONTROL-4-wielbesturing
Renault Talisman Estate

Nu voor €34.780,-

Onze voorraad Renault Talisman Estate

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Talisman Estate staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Talisman Estate