Renault TALISMAN Estate

Over de Renault TALISMAN Estate

Slank en elegant. Het profiel van de Renault Talisman Estate nodigt uit om in te stappen. Qua vormgeving kent de Talisman Estate dezelfde stijl als de sedan. Zo keert de dynamische uitstraling ook terug in deze uitvoering. De Talisman Estate beschikt dan ook over lijnen die het model van een krachtige uitstraling voorzien. Doordat de daklijn in verhouding laag is en het model een ruim glasoppervlak kent, beschikt het model over een sportieve look. Het gevoel voor detail geeft de Talisman Estate een zakelijke elegantie waardoor het model aantrekkelijk is voor het zakelijke segment. Ontdek meer over het indrukwekkende design en het oog voor detail.

Easy Life voordeel
Op alle uitvoeringen van de Renault Talisman Estate uit voorraad leverbaar ontvangt u nu tijdelijk maar liefst € 2.200 Easy Life voordeel. Zo rijdt u nu al in een Talisman Estate vanaf € 36.390, inclusief Easy Life voordeel.

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault TALISMAN Estate rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad Renault Talisman Estate

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Talisman Estate staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers