Renault TRAFIC

Over de Renault TRAFIC

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Renault Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vindt u een flinke opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer u wilt.

 

Handig interieur

Stap achter het stuur van uw Trafic en u bevindt zich direct in uw eigen kantoor. De Trafic is namelijk uit te rusten met een mobile office: u hoeft slechts de middelste stoel neer te klappen om het interieur om te vormen tot een mobiel kantoor. De perfecte plek om uw laptop te plaatsen en werkdocumenten kwijt te kunnen op een draaibare voet in A4-formaat.

Optimale laadruimte

Open het handige doorlaadluik in de scheidingswand en je krijgt een bruikbare laadlengte van maar liefst 4,15 m. En dat is gelijk de langste laadlengte in zijn klasse. Daarnaast zorgt de praktische rechthoekige laadruimte voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

Maximale veiligheid

De nieuwe Trafic is uit te rusten met 10 nieuwe rijhulpsystemen, o.a.:

  • Blind Spot Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • Lane Departure Warning
  • Noodstopbekrachtiging

Hoe wilt u de Renault TRAFIC rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vanafprijs excl. BTW. Getoond model kan afwijken van daadwerkelijk aanbod.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers