Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe TRAFIC

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe TRAFIC's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte TRAFIC in goede staat?

Bekijk occasions

Renault TRAFIC

De Renault TRAFIC, een unieke bestelwagen in zijn segment! Met zijn expressieve koplampen, een vergroot logo en brede bumpers heeft de Renault TRAFIC een sterke, vastberaden look.  De Renault TRAFIC is leverbaar in twee lengtevarianten en hoogtevarianten, de binnenruimte is aan te passen aan de lading die u vervoert. Zo kunt u vrijwel alles vervoeren. Door middel van de optie met een dubbele cabine is het daarnaast ook mogelijk om passagiers te vervoeren. Ook bij dit model van Renault is het mogelijk om de binnenruimte naar wens aan te passen. 

Bekijk actie

Onderhoud

De mogelijkheden met de Renault TRAFIC zijn eindeloos. De TRAFIC is voorzien van de modernste veiligheidssystemen, zo gebruikt de TRAFIC het ESP systeem (Electronic Stability Program ). Door middel van dit systeem blijft de wagen altijd op koers en meet iedere milliseconde of de richting van het voertuig gelijk is aan de richting waar de bestuurder hem heen stuurt. Zorg er voor uw eigen veiligheid voor dat alles optimaal blijft werken.

Werkplaatsafspraak

Uw succesbooster

Nu voor €19.915,-

Onze voorraad Renault Trafic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Trafic staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault TRAFIC