Renault Trafic

De Renault Trafic, een unieke bestelwagen in zijn segment! Met zijn expressieve koplampen, een vergroot logo en brede bumpers heeft de Renault Trafic een sterke, vastberaden look.  De Renault Trafic is leverbaar in twee lengtevarianten en hoogtevarianten, de binnenruimte is aan te passen aan de lading die u vervoert. Zo kunt u vrijwel alles vervoeren. Door middel van de optie met een dubbele cabine is het daarnaast ook mogelijk om passagiers te vervoeren. Ook bij dit model van Renault is het mogelijk om de binnenruimte naar wens aan te passen. Daarnaast zijn er nog twee andere aantrekkelijke bedrijfswagens die wij in ons assortiment hebben, namelijk de Renault Kangoo Express en de Renault Master.

Bent u geïnteresseerd in de Renault Trafic? Bij Herwers Groep rijdt u de Trafic direct uit voorraad! Bekijk de actuele voorraad nieuw of de voorraad occasions.

Bekijk de Voorraad Nieuw

Renault Trafic Bedrijfswagen voor professionals

Met een laadvolume van 8,6m³ kunt u als professional al uw gereedschap en materiaal eenvoudig kwijt. Dit komt mede door de praktisch ingedeelde laadruimte die hierdoor zo optimaal mogelijk benut kan worden. Daarnaast is het mogelijk om objecten tot wel 4,15 meter te vervoeren! De mogelijkheden met de Renault Trafic zijn eindeloos. De Trafic is voorzien van de modernste veiligheidssystemen, zo gebruikt de Trafic het ESP systeem (Electronic Stability Program ). Door middel van dit systeem blijft de wagen altijd op koers en meet iedere milliseconde of de richting van het voertuig gelijk is aan de richting waar de bestuurder hem heen stuurt.

Het unieke design van de Renault Trafic

De Renault Trafic is een unieke, karaktervolle, robuuste en krachtige bedrijfswagen die zeer ruim, maar ook zeer praktisch is. De Trafic bestaat uit dynamische lijnen van het nieuwe stylingsconcept van Renault en bevat het grote diamanten logo. Door de grote bumpers en de strakke sidebars oogt de Renault Trafic als een stoere en robuuste bedrijfswagen.

Ontdek het verbluffende Trafic interieur

Het nieuwe interieur is praktisch, comfortabel en aantrekkelijk. Hoge kwaliteit materialen en het doordachte interieur maken de Renault Trafic dé ideale partner. De ergonomische stoelen, het verstelbare stuurwiel en de diverse opbergmogelijkheden van de Renault Trafic geven u optimaal comfort. Alsof u een mobiel kantoor heeft. Zit u op de weg en moet u per direct zaken regelen? Zet uw nieuwe Renault Trafic aan de kant en haal uw laptop tevoorschijn. Klap de rugleuning van de middelste stoel eenvoudig en snel neer en gebruik hem direct als stevige laptoptafel. Met de Renault Trafic reageert u altijd direct en effectief. Ook zakelijk!

Waarom de Renault Trafic de ideale bedrijfswagen is:

  • Optimale benutting van de laadruimte door vierkante carrosserie
  • Mogelijkheid tot 50 verschillende versies
  • Motorvermogens van 95 tot 145 pk
  • Tot 8,6 m3 laadruimte
  • Faciliteiten tot het inrichten van een mobiel kantoor voor o.a. laptops
  • Verkrijgbaar als een Gesloten Bestel, Dubbel cabine en Platform Cabine
  • Lage CO² uitstoot

Wilt u echt verstandig ondernemen? Bekijk dan de extra voordelige Renault Trafic bedrijfswagenactie bij Herwers Renault.

Bekijk Renault Trafic Actie

Wilt u de Renault Trafic direct zelf ontdekken? Plan een proefrit en ervaar de Renault Trafic bij Herwers Renault. Wij staan u graag te woord!

Uw succesbooster
Renault Trafic

Nu voor €16.690,-

Onze voorraad Renault Trafic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Trafic staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Trafic