Renault Austral

TCE 160PK EDC Automaat Techno Panoramadak / 1800kg Trekgewicht / Adaptieve Cruise Control / Elektrische Stoel met Massage
  • Adaptive cruise control (ACC02)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoekdetectie met correctie
  • electronic climate controle
  • Elektrisch verwarmbare voorstoelen (HTS02)
  • Groot Glasdak
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 18.917 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
949018
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Deze Renault Austral uit 2023 is een perfecte combinatie van stijl, comfort en technologie. Met zijn krachtige 160 pk motor en soepele EDC automatische transmissie biedt deze SUV een plezierige rijervaring in verschillende omstandigheden.

Deze Austral is uitgerust met een indrukwekkende lijst aan opties, waaronder een panoramadak voor een ruimtelijk gevoel en een prachtig uitzicht op de omgeving. De adaptieve cruise control zorgt voor extra gemak tijdens lange ritten, terwijl de dodehoekdetectie met correctie bijdraagt aan de veiligheid op de weg.

Het interieur van deze Austral is voorzien van elektrisch verwarmbare voorstoelen met massagefunctie, waardoor elke rit een luxe ervaring wordt. De elektrisch verstelbare stoelen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren voor maximaal comfort. Bovendien biedt het grote glasdak een open en lichte sfeer in het interieur.

Met het infotainmentsysteem, inclusief Apple Carplay en Android Auto, blijft u altijd verbonden en kunt u uw favoriete apps en media eenvoudig bedienen. Daarnaast zorgen de elektrische ramen voor en achter, elektrisch inklapbare spiegels en het digitale tellerinstrument voor extra gemak en functionaliteit.

Met slechts 18.917 km op de teller en fabrieksgarantie tot 9-5-2025 biedt deze Renault Austral betrouwbaarheid en gemoedsrust voor de komende jaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te plannen. Deze Renault Austral staat klaar om u te verrassen met zijn comfort, technologie en prestaties!


Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
Adaptive cruise control (ACC02)
Apple Carplay/Android Auto
dodehoekdetectie met correctie
electronic climate controle
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (HTS02)
Groot Glasdak
Handsfree elektrisch bedienbare achterklep (RDATA)
lichtmetalen wielen 19” ‘Komah’
navigatiesysteem
Panoramadak
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 09-05-2025

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.