Onderhoud & APK

all - in prijzen

Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is belangrijk voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. Goed onderhoud vergt opgeleid personeel, originele onderdelen, speciale gereedschappen en de juiste documentatie. Herwers Renault heeft dit allemaal in huis, zodat uw Renault  na elke onderhoudsbeurt zo goed als nieuw de werkplaats uitrijdt. Klaar voor nog meer veilige en zorgeloze kilometers.

Herwers Renault kent uw auto goed. Dat is een prettige gedachte wanneer uw Renault wordt gecontroleerd en onderhouden. Onze technici maken gebruik van originele onderdelen. Hiermee worden zowel de prestaties als de levensduur van uw auto gewaarborgd.

In de meeste gevallen werkt Herwers Renault met vaste tarieven voor onderhoud aan uw Renault.  Advies op maat met vooraf duidelijk en transparant weten wat het gaat kosten. Prijzen die zijn afgestemd op uw model, leeftijd en kilometerstand van uw auto. Om u te voorzien van het beste advies, stemmen wij alles af op uw wensen. Door een transparante werkwijze komt u nooit voor verrassingen te staan. Naast uw wensen is uw rijgedrag bepalend welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past.

Maak een werkplaatsafspraak

De veiligheid van Originele Onderdelen

In noodsituaties moet u kunnen vertrouwen op uw remmen.  Originele remblokken  zorgen onder alle omstandigheden voor maximale remvertraging en blijven optimaal functioneren, ook bij hoge werktemperaturen en langdurig gebruik. Heeft uw Renault  nieuwe remblokken nodig, kies dan voor de veiligheid van origineel.

Onderhoud en oliefilters

Het oliefilter heeft grote invloed op de levensduur van de motor. Het filter haalt kleine vervuiling die in het motorblok ontstaan uit de olie, voorkomt slijtage en verkleint de kans op motorschade. De oliefilters van Renault bevatten een filteroppervlak dat zelfs de kleinste vuildeeltjes uit de olie haalt. De toegepaste materialen en afdichtingen zijn nauwkeurig afgestemd op de motor en verzekeren een goede doorstroming van de olie en maximale smering.

Herwers Renault informeert u graag over de juiste keuze.

Bekijk de onderhoudsintervallen

APK

De APK-keuring is in Europa wettelijk verplicht en verhoogt de verkeersveiligheid. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie, het milieu (uitstoot van uitlaatgassen) en de registratie (kilometerstand, voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof) van je auto. Bij ons bent u van harte welkom om uw auto te laten keuren.

De voordelen van een APK-keuring bij de Renault-dealer

  • Scherp keuringstarief van € 29,-
  • Gratis keuring met een My Renault+ pas
  • Gratis keuring bij de Renault Onderhoudsbeurt en A+B-beurt gecombineerd
  • Scherp keuringstarief van € 19,- bij een A-beurt, B-beurt en Budgetbeurt
Maak een werkplaatsafspraak