Renault Trafic

2.0 dCi 145 T29 L2H1 Comfort EDC Automaat
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • Airconditioning (CA01)
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 39.407 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VNH-92-F
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurIjswit 369
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

De Renault Trafic 2.0 dCi 145 T29 L2H1 Comfort EDC Automaat is een bedrijfsvoertuig dat in 2021 werd geproduceerd door Renault. Het is een variant van de Trafic-serie, die bekend staat om zijn veelzijdigheid en functionaliteit als bedrijfswagen.

De Trafic 2.0 dCi 145 verwijst naar de motorconfiguratie van de auto. Het heeft een 2,0-liter dieselmotor met common rail-injectie en een vermogen van 145 pk. Deze motor biedt een goede combinatie van kracht en brandstofefficiëntie, wat belangrijk is voor commerciële voertuigen die vaak lange afstanden afleggen en zware ladingen moeten vervoeren.

De aanduiding "T29" verwijst naar het laadvermogen en de totale massa van de auto. Het betekent dat deze variant een maximaal toegestaan gewicht heeft van 2.900 kg, inclusief het gewicht van de auto zelf, de lading en de inzittenden. Dit maakt het geschikt voor het vervoeren van aanzienlijke vrachten.

De "L2H1" specificatie geeft de carrosserieconfiguratie aan. "L2" staat voor de lengte van de auto, wat betekent dat het een langere versie is in vergelijking met de standaarduitvoering. Dit zorgt voor meer laadruimte in de achterkant van de auto. "H1" verwijst naar de hoogte van de auto, wat betekent dat het een standaardhoogte heeft.

"Comfort" verwijst naar het uitrustingsniveau van de auto. Deze variant is voorzien van verschillende comfortfuncties en extra's, zoals airconditioning, elektrische ramen, centrale vergrendeling en een geavanceerd audiosysteem met Apple Carplay en Android Auto. Deze functies zijn bedoeld om het comfort en gemak van de bestuurder en passagiers te vergroten tijdens het rijden.

"EDC Automaat" geeft aan dat de auto is uitgerust met een elektronisch gestuurde versnellingsbak (EDC) met automatische transmissie. Dit zorgt voor soepel schakelen en maakt het rijden in stadsverkeer of op lange afstanden gemakkelijker.

Over het algemeen is de Renault Trafic 2.0 dCi 145 T29 L2H1 Comfort EDC Automaat uit 2021 een betrouwbaar en veelzijdig bedrijfsvoertuig dat geschikt is voor verschillende zakelijke toepassingen. Het combineert kracht, laadvermogen en comfort om aan de behoeften van professionals te voldoen.

U bent van harte welkom in de showrooms van Herwers! Onze dealerorganisatie bestaat uit 11 vestigingen in Oost-Nederland. Wij zijn officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault.

Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag om samen uw wensen te bespreken of een proefrit te organiseren. Mét een lekker kopje koffie!

  • Eenvoudig een proefrit plannen
  • Gemakkelijk contact via WhatsApp, webchat of telefonisch
  • Bereikbaar van 8u - 21u en zaterdag van 8u - 19u 
  • Altijd een ruime voorraad, 24/7 online te bekijken
  • Taxatie van uw huidige auto op afstand mogelijk
Koop, private lease of financieren; wij adviseren u graag over de aanschafmogelijkheden en mobiliteitsoplossingen die we bieden. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Wij kunnen voor u op zoek! 

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen bij ons en kwaliteit staat daarom hoog in het vaandel. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9! 
Heeft u vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Prijs en uitvoeringsspecificaties voorbehouden.

Opties
achteruitrijcamera
Airconditioning (CA01)
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
DAB ontvanger
LED koplampen
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
Trekhaak vast 1.650kg trekgewicht
zijschuifdeur rechts
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Nap