Renault Elektrische rijden

Elektrisch rijden is de toekomst, zo neemt de verkoop van zowel de elektrische personenauto’s als bedrijfswagens iedere maand toe. Het aantal laadpunten worden er iedere maand meer. Gemeentes maken het steeds makkelijker om elektrisch te rijden door middel van het beschikbaar stellen van openbare laadpalen. Wilt u weten waar u in de buurt uw auto kan opladen? Bekijk het hier!

Ruim 900 miljoen voertuigen op de wereld rijden op fossiele brandstoffen, deze brandstoffen worden duurder en raken op termijn uitgeput. Elektrisch rijden zorgt voor een forse C02 vermindering. De accu’s worden steeds krachtiger en goedkoper en ook het opladen gaat steeds vlotter. Daarnaast neemt ook het actieradius ieder jaar toe. Sinds kort is de Renault Zoe op de markt, dit model heeft een actieradius van maar liefst 400KM(NEDC).

Belastingvoordelen voor elektrisch rijden

Voor veel consumenten en bedrijven is het niet altijd even duidelijk wat de fiscale voordelen van elektrisch rijden zijn. Om elektrisch rijden te bevorderen en te stimuleren biedt de overheid belastingvoordelen. De grootste kostenpost van een elektrische auto is de accu.  Goed nieuws, want  naar verwachting zal de prijs van de accu’s de komende 10 tot 12 jaar met zo’n 50% zakken!

Hieronder kort de belastingvoordelen van elektrisch rijden:

  • BPM: (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen). De CO² uitstaat in gram/km bepaalt het BPM-bedrag voor personenauto’s. Elektrische auto’s stoten geen CO² uit en zijn daarom vrijgesteld van BPM.
  • Fiscale voordelen: De Milieu Investeringsaftrek levert fiscaal voordeel op voor investering in milieuvriendelijke producten of bedrijfsmiddelen.
  • MRB (Motorrijtuigenbelasting): Een volledig elektrische personenauto met 0 gram CO² uitstoot per kilometer is vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. Voor auto’s met een uitstoot van 1 tot en met 50 gram per kilometer geldt een half tarief.

Volledig elektrisch rijden met Renault?

Wilt u goed voorbereid zijn op de toekomst? Renault heeft op dit moment de Zero Emission serie (met 0 co2 uitstoot). Hiermee profiteert u van alle voordelen die een volledige elektrische wagen kan bieden.

Renault Master Z.E. 

De nieuwste volledig elektrische bedrijfswagen van Renault. Voor de professional die nét iets groter wil rijden dan een Kangoo. Net zo milieuvriendelijk als de andere modellen uit de Z.E. serie.

Renault Kangoo Z.E.

De volledige elektrische bedrijfswagen. De ambitie van Renault is om elektrische bewegingsvrijheid te bieden aan gebruikers en dan vooral voor professionals. De Renault Kangoo Z.E. is dé ideale bedrijfspartner.

Renault ZOE

De volledig elektrische nieuwe hatchback is geschikt voor een zeer breed publiek. Zo is deze wagen zeer milieuvriendelijk en heb je voor slechts €2,- voor een volle accu. Voor zowel de zakelijke markt als de consumenten markt is de ZOE zeer aantrekkelijk.

Renault Twizy

De ideale partner voor in de stad. Wendbaar, compact en zuinig. Als u op zoek bent naar een echte stadsauto kunt u niet om de Twizy heen. Deze auto is een opvallende verschijning en beschikbaar in maar liefst 5 uitvoeringen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in elektrisch rijden? Maak dan een afspraak bij Herwers!

Bekijk acties elektrische modellen

bij Herwers
Renault Elektrische rijden

Nu voor €6.990,-

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews